PROGRAM ZA MRŠAVLJENJE

Uz stručne savjete i individualne programe poboljšajte Vaš izgled, a time i samopouzdanje.

 

USLUGE PROGRAMA ZA MRŠAVLJENJE

Naglasak se stavlja na individualni pristup Vašim potrebama. Tretmani programa za mršavljenje uključuju anticelulitnu masažu i tretmane tijela, limfnu drenažu (ručnu i aparaturnu), savjetovanja o pravilnoj prehrani i izradi individualnih planova te praćenje napretka.

 

 

 

 

 

 

 

 

ANTICELULITNA RUČNA MASAŽA

 

Anticelulitna ručna masaža u trajanju od 30 minuta.

Usmjerena je uklanjanju celulita i masnih nakupina. Uz smjernice koje korake treba provoditi kod kuće kako bi rezultati bili što bolji.

TERMO SAUNA

 

Termo sauna u trajanju od 45 minuta sa zamatanjem u kozmetičku foliju s anticelulitnom kremom koja ima termičko djelovanje. Znojenjem se ubrzava metabolizam, izlučuju se toksini, ubrzava se proces mršavljenja i redukcije celulita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BODY WRAPPING

 

Body wrapping s hladnim gelom ili termo kremom čime se postiže razgradnja masti, čišćenje kože i potkožnog tkiva te smanjenje celulita.

ELEKTROSTIMULACIJA

 

Elektrostimulacija u trajanju od 30 minuta kojoj je cilj stimuliranje mišića, njihova kontrakcija i jačanje.

 

 

 

 

 

LIMFNA DRENAŽA

 

Limfna drenaža aparturna i ručna.

Za najbolje rezultate smanjenja masnih nakupina je kombinacija anticelulitne masaže i limfne drenaže. Limfa je spora i troma tekućina koja se često zadržava u nogama. Kada se potakne njezin protok kroz tijelo, otklanja se višak vode i toksini izlaze iz tijela na prirodan način.